27. kolo
02.03.2019 20:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Remeš prodloužila neporazitelnost, doma remizovala s Amiens 2:2

Amiens bylo blízko blizoučko aby ukončilo remešskou neporazitelnost, na stadionu Auguste-Delaune totiž vedlo po první poločase o dvě branky a ještě deset minut před koncem drželo vedení, jenomže domácí spasil v 84. minutě Mathieu Cafaro. Remeš tak neprohrála už jedenáct ligových zápasů v řadě.

Hosté, kteří bojují o záchranu si na Remeš věřili, první vzájemný zápas totiž skončil jejich vysokou výhrou 4:1. Na druhou stranu nováček soutěže chytil fazónu a už deset kol nenašel přemožitele.

Remeš začala dle předpokladů lépe a Amiens se uchýlilo k ryze defenzivní taktice, což ale nakonec přineslo v prvním poločase své ovoce. Hosté si počkali na nabídnuté příležitosti a ty potom nemilosrdně využili. První takový moment přišel až ve 39. minutě, kdy v pokutovém území zahrál rukou jeden z domácích a sudí nařídil pokutový kop. Moussa Konaté zvolil přízemní střelu k tyči do úplně opačného rohu, než kam skákal Mendy a tím zajistil Amiens vedení. A to nebylo všechno, minutu před koncem první půle odcentroval Cheick Timite a k překvapení brankáře Mendyho balón zaplul do sítě - 2:0 pro Amiens.

Domácí měli před sebou pořádný kus práce, Amiens dobře bránilo i po změně stran a Remeš k ničemu nepouštělo. Drama nastalo až dvacet minut před koncem, kdy po stříleném centru zblízka zakončil Boulaye Dia a snížil z pohledu Remeše na 1:2. Snaha domácích se ještě více zvýšila a šest minut před koncem bylo po střele zpoza šestnáctky v podání Mathieua Cafata srovnáno.

Dokonalý obrat mohl přinést v nastaveném čase Zeneli, kdyby pálil přesněji, protože po jeho nebezpečné ráně se Gurtner jen ohlédl. Utkání nakonec vítěze nepoznalo, Remeš remizovala s Amiens 2:2 a prodloužila svou neporazitelnost už na jedenáct zápasů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele