2. kolo
18.08.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - OGC Nice 1:1

Nice v prvním kole nestačilo na Remeš. Teď už se ale Patrick Vieira dočkal prvního bodu. Nicméně patrně to ještě nějakou chvíli potrvá, než naváže na výsledky Luciena Favreho z jeho premiérové sezony v klubu.

Suspendovaný Mario Balotelli opět nemohl nastoupit a Alassane Pléa už obléká dres Borussie Mönchengladbach. Nicméně debut si odbyl devatenáctiletý Myziane Maolida, jenž přišel z Lyonu a neodehrál špatný duel. Na druhé straně připisuje první bod také nástupce Patrice Garandeho, tedy Fabien Mercadal, jenž se málem postaral o to, že jsme mohli v aktuální sezoně vidět po dlouhé době pařížské derby.

Ve 26. minutě skóroval Paul Baysse. Hráč, který strávil v Nice celkem dva roky a nyní hostuje v Caen, si však před gólovou střelou pomohl faulem, takže rozhodčí Wattellier domácí příznivce zase zchladil. Po půl hodině hry znovu zahrozil Baysse. A nutno dodat, že na straně Yoana Cardinaleho stáli všichni svatí.

Hlavička se totiž po odrazu od tyče potulovala na brankové čáře, dokud gólman balon neukryl v rukavicích. Technologie následně ještě potvrdila, že kulatý předmět ani zlomek sekundy celým svým objemem ve svatyni Orlů nestrávil. Do šaten se tedy šlo za bezbrankového stavu, ale to se mělo poměrně záhy po startu druhé půle změnit.

Pro šikovnou kličku Malika Tschokountého neměl pochopení Christophe Héralle a ve vlastním vápně ho sundal. Yacine Bammou si chtěl počkat, až se Cardinale pohne, což se mu málem stalo osudným. Jeho střela ze značky pokutového kopu však měla dostatečnou razanci, takže se mohl Stade Michel d’Ornano konečně radovat - 1:0.

Hosté odpověděli ve dvaaosmdesáté minutě. Olivier Boscagli centroval do velkého čtverce, kde nejvýše vyskočil Ignatius Kpene Ganago a jeho hlavička se od země odrazila na místo určení - 1:1. Více se toho už na hrací ploše nestihlo, a tak Vieira vyhlíží střetnutí s Dijonem. Mercadal zase bude připravovat svoji družinu na cestu do Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele