10. kolo
20.10.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - EA Guingamp 0:0

Když se utká Caen s Guingampem, většinou to končí remízou bez branek za ohlušujícího pískotu diváků. A většinou se na to nedívá dobře. Tak trochu už stereotypní výsledek byl k vidění také při posledním střetu dvou celků a opět z toho byla nuda.

Už ve třetí minutě se centr od Bammoua dostal ke Claudiovi Beauvueovi, který hlavičkoval trochu v záklonu, ale přesto trefil bránu. Naneštěstí pro něj ale mířil jen do míst, kam brankář Karl-Johan Johnsson v pohodě dosáhl. Ludovic Blas zachytil odražený míč před velkým vápnem a z dvaceti metrů vypálil hodně tvrdou ránu, jenže ta neměla moc přesnosti. Po patnácti minutách utkání ve vápně hostí upadl útočník Enzo Crivelli, ale sudí Ben El Hadj tento zákrok jako faul neposoudil.

Pět minut před koncem první půle se do několika šancí dostal také Guingamp. Benezet si naběhl přesně z ofsajdové hrany do volného prostoru a mířil z pravé strany sám na bránu. Jenže místo střely chtěl dělat ještě kličky, čímž celou šanci zhatil. Navíc se včas vrátil Djiku, který míč zablokoval na rohový kop. Na druhé straně se k hlavičce dostal domácí kapitán Oniangué a z brankové čáry vykopával míč Didot. Pro jistotu ještě zasahoval brankář Johnsson.

Hned po změně stran se do obrovské šance dostal mladík Ludovic Blas, který kličkoval přes dva protihráče a stihl i vypálit. Akce pokračovala po zablokované střele Blase díky úsilí Didota, který nahrál na Benezeta. Ten však při střele podklouzl, čímž brankáři Sambovi usnadnil jeho práci.

Viděli jsme hodně nezáživné utkání, plné osobních soubojů a nepřesností. Spíš to vypadalo na urputný boj o míč. Crivelli se posléze snažil vymodlit si znovu penaltu po letmém seznámení s Tabanouovou rukou a vlastním ramenem, ale sudí pro to pochopení neměl. Pět minut před koncem střídající Rodelin vyslal do běhu Benezeta, který se pěkně vyhnul obránci. Jenže pak pokazil finální nahrávku a celá akce skončila nezdarem, podobně jako snaha obou soupeřů o pobavení diváků.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele