26. kolo
22.02.2019 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Lille ztratilo ve Štrasburku dva body

Lille jenom remizovalo ve Štrasburku a krom toho, že náskok PSG na čele soutěže může ještě narůst, ztratily Dogy důležité body v boji o druhé místo a tedy přímému postupu do Ligy mistrů. Lille si sice zařídilo poločasové vedení díky brance Jonathana Ikoného, ale v 68.minutě vyrovnal Anthony Goncalves.

Remízou skončilo už první vzájemné utkání na severu Francie, ale tentokrát bylo mírnějším favoritem Lille, v jehož prospěch hrála dobrá forma. Štrasburk navíc už tři kola v řadě nevyhrál a boj o evropské poháry se mu poněkud vzdálil.

Byl to vyrovnaný zápas, kde si obě mužstva vytvořila zajímavé možnosti. Tu první po dvaceti minutách hostující celek, zblízka, ale trochu z úhlu, zakončoval Leao ale golman Sels dokázal zasáhnout. Po půlhodině hry stejně nebezpečně pálil Pépé a Sels se jenom ohlédnul za balónem, který skončil těsně vedle. Ve 42.minutě už to hostům klaplo na výbornou, průnikovou přihrávku od Leaa zpracoval a přesně zakončil Jonathan Ikoné!

Lille mělo v průběhu druhého poločasu svého soupeře na lopatě a kdyby proměnilo šanci z 57.minuty, dost možná by získalo všechny body. Pépé totiž postupoval na Selse sám, jenomže golmana Štrasburku nepřekonal. O chvíli později pálil k tyči Bamba a Sels se musel natahovat. Šance Dog zůstaly nevyužity a v 68.minutě přišel trest. Štrasburk si vytvořil vůbec první větší možnost v zápase a Anthony Goncalves poté, co se prodral vápnem z mírného úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě. Lille na vyrovnávací branku nedokázalo zareagovat a nakonec jen remizovalo 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele