6. kolo
22.09.2018 20:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Racing Strasbourg - Amiens SC 3:1

Skvělý druhý poločas v podání domácího Štrasburku nakonec znamenal, že všechny body zůstanou v Alsasku. Amiens sice ovládlo první poločas jedinou brankou Kraftha, ale krátce po změně stran vyrovnal Lala a výsledek definitivně otočil Corgnet. Třetí branku si Amiens vstřelilo samo.

Štrasburk vyslal první pozdrav na branku Gurtnera v páté minutě, kdy se opřel do balónu Sissoko. Oba celky hrály v úvodu zápasu hodně aktivně, sice bez výraznější gólovky, ale tempo zápasu byl velmi slušné. Ve 27. minutě musel opět zasahovat Gurtner a to po ráně Jonase Martína. Na druhé straně Mitrović v závaru nechtěně udeřil do hlavy brankáře Selse, hostující brankář byl naštěstí v pořádku.

Bezbrankový stav nakonec prolomili hráči Amiens. Eddy Gnahoré se pustil do souboje hned z trojicí protivníků, kteří ho nepochopitelně nedokázali odzbrojit a Gnahoré pak zpětnou přihrávkou našel Kraftha, který napálil balón do sítě.

S nepříznivým výsledkem se Alsasané dokázali výborně popasovat a hned po přestávce spustili ofenzivní lavinu, která nakonec předznamenala obrat. Nejprve Mothiba z dobré pozice pálil nad a hned vzápětí Kenny Lala parádním volným přímým kopem srovnal na 1:1. Štrasburk byl pak mnohem nebezpečnější a Martinovu střelu musel likvidovat Gurtner. Na druhé straně zase Sels vychytal nebezpečnou hlavičku.

Domácí strhli vedení na svojí stranu v 66. minutě, kdy si na centr zprava naskočil Benjamin Corgnet a Gurtner nemohl v protipohybu nic dělat. Amiens tak tahalo za kratší konec, ale mohlo srovnat. Pět minut před koncem měl na kopačce stoprocentní šanci Moussa Konaté, ale netrefil branku a následně přišlo definitivní KO. Kenny Lala se zpětnou přihrávkou snažil vybídnout ke skórování svého spoluhráče, jenomže ve snaze tomu zabránit si vlastní branku vstřelil Khaled Adénon a tím bylo rozhodnuto, že tři body zůstanou v Alsasku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele