31. kolo
07.04.2019 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Nice opět stačila k vítězství jedna jediná trefa

Svěřenci Patricka Vieiry doposud nastříleli třiadvacet gólů. Pouze poslední Guingamp je na tom v této statistice hůře. Jenže Les Aiglons stejně okupují sedmou příčku a poháry mají tudíž na dosah ruky.

O jedinou branku zápasu se na stadionu Allianz Riviera postaral ve 20. minutě brazilský stoper Dante, když razantní hlavičkou zužitkoval výborný centr od Wylana Cypriena - 1:0. Nedlouho před odchodem do šaten se míč dostal k Allanu Saint-Maximinovi, který s ním přeběhnul dvě třetiny hřiště, aby zakončil mimo.

Benjamin Lecomte potom vychytal Christophera Hérella a Florent Mollet pořádně vyděsil fanoušky, když svou ránu z nějakých patnácti metrů nasměroval do tyče. Ostatní pokusy (celkem se hráči trefili mezi tři tyče desetkrát) příliš zajímavé nebyly, takže to na jihu Francie byl vcelku poklidný dubnový (pod)večer.

Orli potvrdili, že v domácím prostředí se jim daří. Před vlastními fanoušky sesbírali už čtyřiadvacet bodů a přemožitele nenašli od října, kdy působivý stánek vyloupil Olympique Marseille. MHSC se zase potýká s tím, že defenziva už není, co bývala. Z posledních deseti mačů inkasovala družina Michela Der Zakariana dvacetkrát!

Dalšímu přídělu se pokusí zamezit o příštím víkendu, kdy na Stade de la Mosson dorazí Toulouse FC. Nice se představí v Roazhon Parku, kde nastupuje Rennes. Les Rouges et Noirs přitom nemají proti Les Aiglons příliš dobrou bilanci. Ze vzájemného klání vyšli naposledy před domácími příznivci vítězně v dubnu 2015. Od té doby se pětkrát ze sedmi případů radoval soupeř, jehož koučem je teď bývalý francouzský reprezentant Patrick Vieira.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele