9. kolo
06.10.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nîmes Olympique - Stade Reims 0:0

Souboj nováčků na stadionu des Costiéres skončil bezbrankovou remízou. Domácí Nimes bylo o něco lepším týmem, ale územní ani střeleckou převahu nedokázalo zužitkovat. Remeš se ubránila a domů si veze bod.

Nebyla to fotbalová nuda, utkání nabídlo spoustu zajímavých okamžiků, jenom branka nebyla žádná. Remeš mohla domácí tým zaskočit po deseti minutách, ale Kamara poslal balón je do tyče. Na druhé straně hlavičkoval nad Guillaume a pak přišel rychlý sled brankových příležitostí na obou stranách. Nejprve Romao po rohovém kopu trestuhodně netrefil prázdnou branku a po něm Chavarría ztroskotal na Bernardonim, to teprve běžela 29. minuta utkání.

Po divokém začátku se hra přeci jenom uklidnila a na další šance si museli diváci počkat až do druhého poločasu. Hned zkraje přehlavičkoval branku Kamara, Guillaume už byl přesnější a Mendy musel vyrážet na rohový kop. Diváci se sice na Stade des Costiéres nenudili, ale na branku čekali po celých devadesát minut marně a zápas dospěl do bezbrankového konce.

Konečná remíza příliš změn v tabulce neudělala. Remeš zůstává na sedmnáctém místě, zatímco domácí Nimes Olympique je čtrnáctý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele