6. kolo
22.09.2018 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - OGC Nice 1:0

Fotbalisté Nice po úspěších nad Lyonem a Rennes nestačili na Montpellier a spadli zpátky nohama na zem. Svěřenci Patricka Viery se na hřišti Montpellieru nedokázali ani jednou prosadit a o tom, že pojedu domů s prázdnou, rozhodl jedinou brankou Gaëtan Laborde.

Patrick Viera hned od začátku vsadil na útočníka Maria Balotelliho a Nice bylo v úvodu zápasu skutečně lepším týmem. Ne o moc, ale drželo balón a kontrolovalo hru. Přesto s první gólovkou přispěchali až domácí, jmenovitě Le Tallec, který se ve vápně dostal k propadnutému balónu a tvrdou střelou nepřekonal hradbu těl. Ve 35. minutě už to Montpellieru vyšlo, ránu Aguilara z hranice šestnáctky Benítez pouze vyrazil a to přesně na kopačku dorážejícího Gaëtana Labordeho.

Nikdo v tu chvíli ještě netušil, že Labordeho branka bude v zápase jediná. Nice se pokusilo do poločasu odpovědět, ale v závěru mohlo ještě jednou inkasovat. Na zadní tyči se do blízkosti Beníteze dostal Delort a jen skvělý zákrok hostujícího brankáře znamenal, že se skóre neměnilo.

Orli potřebovali ve druhém poločase přidat plyn, což se sice podařilo a promítlo na celkovém držení balónu, jenomže brankář Lecomte byl takřka bez práce. Obrana Montpellieru si dokázala s nájezdy Nice bez problémů poradit. V závěru byl znovu blízko druhé brance Delort, ale z jasné pozice trefil jen tyč. Montpellier se pak v závěru mohl strachovat, aby nevyužité šance Nice nepotrestalo, ale tomu nepomohlo ani pětiminutové nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele