30. kolo
03.04.2019 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier v pohodě přehrál Guingamp

Navíc poprvé od poloviny února neinkasoval. Hosté však stále mají setrvání v Ligue 1 ve svých rukou, ačkoliv s největší pravděpodobností svedou s Caen souboj o barážovou příčku.

Guingamp nedávno ve finále ztratil možnost opanovat Coupe de la Ligue. Strasbourg byl holt o něco lepší. Gourvennekův tým věřil, že si může spravit chuť na Stade de la Mosson, přestože odtud vozí body málokdy. Naději na bodový zisk výrazně pošramotil Andy Delort už po dvaadvaceti minutách hry.

Marc-Auréle Caillard odkopnul balon k Hiltonovi, který bleskurychle vrátil na soupeřovu polovinu, kde číhal na ofsajdové hraně právě bývalý útočník Caen. Delort si zkušeně pohlídal celou situaci a jeho zakončení po zemi placírkou pravé nohy se ukázalo býti pro MHSC tím nejideálnějším - 1:0.

O chvíli později mohlo být pro Der Zakarianovu skvadru ještě veseleji. Gaëtanu Labordemu však pokazil večer Mehdi Merghem. Úvodní dějství tedy vyšlo lépe domácím. Po změně stran se ani jeden z celků nehnal do ofenzivy a spíše to byla taková hra na vyčkávanou, kdy udělá soupeř chybu.

V 77. minutě se v dobré šanci ocitnul Hilton, jenže Pedro Rebocho zakočil za Caillarda. Za minutku ovšem doputoval centr do vápna Guingampu a v obležení protihráčů se nejlépe zorientoval Mihailo Ristič, jenž z bezprostřední blízkosti zvýšil vedení na 2:0. La Paillade tedy nadále bojují o evropské poháry. Za týden je na programu duel s Nice. Naopak předposlední tým tabulky se střetne s Monakem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele