27. kolo
03.03.2019 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille šťastně porazilo Dijon

Lille dokázalo po dvou remízách v řadě zase zvítězit a pojistit si průběžné druhé místo. Dogy to sice neměly v souboji s Dijonem jednoduché, ale nakonec díky vlastní brance Lautoy dokázaly získat tři body. Dijon zůstává po těsné porážce na předposledním místě a nadále musí bojovat.

Domácí celek v minulých týdnech remizoval s Montpellierem a Štrasburkem a doma si chtěl zase připomenout, jak chutná vítězství. Měl k tomu ideálního soupeře, Dijon bojuje o záchranu a i první utkání na vlastním hřišti s Lille prohrál.

Nebylo to zrovna ofenzivně laděné utkání, za celý zápas padly jen tři střely na branku. Lille bylo dle očekávání aktivnější, ale Dijon celkem bez problémů jeho snažení eliminoval. První poločas nenabídl žádnou velkou šanci, pouze náznaky a to výhradně na domácí straně.

Po přestávce už to přeci jenom byla zajímavější podívaná. V 53.minutě byl ve vápně Hořčic faulován Pépé a sudí nařídil ve prospěch Lille pokutový kop, který vzápětí po shlédnutí videa zase odvolal. Po hodině hry pálil těsně vedle Ikoné a Dijon stále držel nadějný nerozhodný stav.

Lille nakonec dokázalo urvat tři body poněkud šťastně, když si v 72.minutě srazil do vlastní sítě Ikoného přihrávku Wesley Lautoa. Celé utkání drželi Hořčice ofenzívu druhého týmu Ligue 1 na uzdě, ale přesto kvůli vlastnímu gólu prohráli a i po tomto kole zůstanou na sestupovém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele