27. kolo
05.03.2019 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bordeaux doma prohrálo s Montpellierem 1:2

Bordeaux doma nezvládlo dohrávku s Montpellierem a po porážce 1:2 mu patří až třináctá příčka. Hosté jsou sedmí, ovšem na evropské poháry ztrácejí jen tři body. Montpellier na stadionu Matmut Atlantique pokaždé vedl, prosadili se Lasne a Congré.

V Bordeaux se odehrálo poměrně vyrovnané utkání, kdy domácí možná měli častější držení balónu, ale HSC bylo mnohem efektivnější.

V 9. minutě si udělal prostor ke střele Karamoh, balón těsně před Lecomtem tečoval de Préville, ale brankář Montpellieru předvedl výborný reflex. Utkání v úvodu nemělo bůhvíjaké tempo, přesto po dvaceti minutách padla první branka a postarali se o ní hosté. Andy Delort poslal do vápna centr a absolutně opomíjený Paul Lasne hlavou překonal Costila. Bordeaux muselo přidat a díky zvýšené aktivitě skutečně do poločasu vyrovnalo na 1:1. Nicolas de Préville výborně vybojoval balón u autové čáry a v následné akci vystřelil na branku, přičemž střelu ještě tečoval do sítě Toma Bašić.

Les Girodins mohli odcházet do šaten ještě spokojenější, kdyby sudí vyslyšel jejich tužby a těsně před koncem poločasu odpískal pokutový kop za hraní rukou.

Domácí tým začínal mít navrch, jenomže úvod druhému poločasu mu nevyšel. Cozza po rohovém kopu sklepl hlavou míč na střed vápna, kde Daniel Congré poslal balón do branky. Bordeaux muselo znovu dohánět jednobrankové manko, ale Montpellier velice dobře bránil a prakticky už domácí k ničemu nepustil. V závěru střílel Mollet jen do Costila a tři minuty nastaveného času si hosté bezpečně pohlídali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele