35. kolo
04.05.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Guingamp je na prahu sestupu, doma jen remizoval s Caen 0:0

Duel Guingampu s Caen skončil k radosti všech celků hrajících o záchranu bez branek. Situace domácích je v tuto chvíli kritická a přímá záchrana je v jejich případě už prakticky nereálná.

Remíza 0:0 oběma aktérům zápasu k ničemu neposlouží. Jak Guingamp, tak i Caen se budou muset spolehnout na zápasy svých konkurentů a doufat, že také ztratí. Utkání na Stade du Roudourou příliš fotbalové krásy nepobralo a k nelibosti fanoušků nebyly k vidění takřka žádné brankové příležitosti. V prvním poločase měl tu vůbec nejnebezpečnější Rodrigue Ninga, aniž by se dotkl balónu. Pěkný pas za obranu si ale rychlým výběhem pohlídal Marc-Auréle Caillard.

Další vzrušení přinesla až 49. minuta a v ní nepřesný střelecký pokus Étienna Didota, který přestřelil. Začátek druhého poločasu měl poměrně dobré tempo, které ale postupem času opadlo. Čtvrthodinu před koncem hlavičkoval hodně nad Marcus Coco a všem bylo pomalu jasné, že tenhle zápas jen tak branku neuvidí.

V 80. minutě přišla vůbec největší šance hostujícího týmu a dost možná největší příležitost v celém utkání. Rodrigue Ninga poslal na malé vápno milimetrově přesnou přihrávku, jenomže Malik Tchokounté před prázdnou brankou promáchl. V následujících minutách už se hra jen kouskovala a po uplynutí čtyřminutového nastavení dospěla do nerozhodného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele