9. kolo
06.10.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

EA Guingamp - Montpellier HSC 1:1

Na posledním místě Ligue 1 zůstává i po tomto kole Guingamp, přestože s Montpellierem dokázal vyválčit bod. Pro hosty je remíza málo, přeci jenom HSC bylo ve formě a proti poslednímu celku soutěže chtělo bodovat naplno. Hosty poslal do vedení Delort, jenže po hodině hry srovnal Benezet. Sudí Stinat rozdal během první půlhodiny rovnou dvě červené karty.

Co si asi musel říkat hlavní kouč Guingampu Antoine Kombouaré, když hned na začátku utkání Thuram vyvedl naprostou zbytečnost a úderem soupeře do břicha vyfasoval od Stinata rovnou červenou kartu. Guingamp, který potřeboval nutně bodovat musel hned na začátku hrát v početní nevýhodě.

Domácí se pochopitelně okamžitě ocitli pod tlakem a výborný zákrok po voleji Aguilara musel vytáhnout Johnsson. Montpellier nakonec početní převahu využil přesně po půlhodině hry, kdy Andy Delort parádní ranou z voleje nedal Johnssonovi šanci. Favorit vedl, ale záhy si také utkání zbytečně zkomplikoval. Florent Mollet si koneckonců může podat ruku s prvním vyloučeným Thuramem a těžko říct, kdo udělal vlastně větší nesmyslnost. Mollet totiž hrál ve skluzu nohama zbytečně vysoko, za což od sudího uviděl žlutou kartu, jenomže s verdiktem nesouhlasil, sudímu ironicky zatleskal a za tento projev nesouhlasu vyfasoval žlutou kartu číslo dvě a tím pádem červenou.

Montpellier si i tak jednobrankový náskok do poločasu udržel, ale dalo se očekávat, že po změně stran budou aktivnějším celkem domácí. Guingamp ale do hodiny hry nic nevymyslel a naopak mohlo být rozhodnuto, kdyby v 63.minutě nepálil jen do tyče Aquilar. Ale jak už to tak bývá, pravidlo nedáš-dostaneš platilo i tentokrát. Guingamp předvedl rychlou akci a Deaux nehamounil a předložil přihrávku před branku volnému Nicolasi Benezetovi, který se nemýlil! Rozkouskovaný a nijak záživný závěr zápasu nic zajímavého nepřinesl, takže se oba celky rozešly po výsledku 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele