13. kolo
10.11.2018 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Reims 2:0

Domácí Saint-Étienne si bez problémů poradilo s Reims a především díky první rychlé brance si připisuje tři body. Už v první minutě se trefil Debuchy, na něhož před koncem poločasu ještě gólem navázal Khazri.

Zkušený kádr Sain-Étienne zvládl utkání s Reims a pochvalovat si může čisté konto, které brankář Ruffier udržel. Klíčem k celému utkání byla dost možná rychlá první branka, kterou už v první minutě vstřelil obránce Matthieu Debuchy. Po faulu u vápna poslal Khazri krásný pas do vápna a tam si míč vzal do parády obránce Debuchy, který přesnou hlavičkou zaskočil brankáře Mendyho - 1:0 pro domácí celek.

Hráči Reims byli inkasovanou brankou viditelně dost překvapení a chvíli jim trvalo, než se dokázali dostat do tempa utkání. To domácí na nic nečekali a zkoušeli Mendyho pozornost několika nepřesnými střely, aby ho udrželi v kondici. Stéphane Ruffier příliš mnoho práce neměl, pouze ve 20. minutě musel po vlastní chybě čelit ráně z druhého sledu. Nolan Mbemba ale poslal odražený míč jen do náruče připraveného brankáře.

Domácí kanonýr Khazri se probil přes nedůrazného Engelse, jenže střela z hranice vápna mu vůbec nesedla. Obránci Reims se dnes neukázali v moc dobrém světle, což dokonale ilustroval Mbemba. Ten totiž špatným odkopem odevzdal míč soupeři, balonu se zmocnil Ole Selnæs a prostrčil míč do uličky na nabíhajícího Wahbiho Khazriho. Zkušený kanonýr to zkusil ranou na zadní tyč a udělal dobře - 2:0!

Po změně stran se do šance hnal zkušený záložník Romain Hamouma, jemuž obránci hostí dovolili dokonce zakončit. Jenže rána se Hamoumovi nepovedla. Oudinovu ránu tečoval v rozhodující chvíli mimo Subotić a do hry šel Ojo. Tomu stačily tři minuty na první pořádnou akci. Z velkého vápna vypálil levačkou přes obránce a Ruffier musel hodně rychle na zem, aby se stihl natáhnout pro míč směřující do sítě!

Patnáct minut před koncem střídající Monnet-Paquet připravil vyloženou šanci Hamoumovi, který ale zblízka přestřelil bránu! A když domácí záložník Rémy Cabella v nastavení trefil technickou střelou jen břevno, bylo o výsledku rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele