8. kolo
28.09.2018 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Monaco 2:0

Fotbalisté AS Monako se topí v pořádných problémech. Knížecí klub nezvládl další zápas a v předehrávce kola padl v Saint-Étienne. Znamená to jediné, Monako zůstane i po tomto kole v suterénu tabulky a před Ligou mistrů rozhodně není v pohodě. Výhru Les Verts vystřílel dvougólový tuniský reprezentant Wahbi Khazri.

Monaku se letos vůbec nedaří a v Ligue 1 má nezvyklé problémy. Přitom zápas na půdě Saint-Étienne vůbec nemusel skončit porážkou, kdyby Knížata proměnila alespoň něco ze svých příležitostí. Každopádně trenér Leandro Jardim má o čem přemýšlet.

V 16. minutě zazdil první větší příležitost Monaka Antonio Barreca, na přední tyči vše dobře pokryl Ruffier. Na druhé straně to byl Diony, který pořádně zavařil hostující obraně, naštěstí pro Subašiće dobře zasáhla defenzíva. Ve 27. minutě mělo Monako štěstí, když se rána Cabelly odrazila od břevna. Čtyři minuty před koncem poločasu přišla velká chvíle Les Verts, jmenovitě Khazriho. Tuniský fotbalista zpracoval oblouček za obranu a tvrdou ranou otevřel skóre utkání.

Knížecí celek potřeboval po změně stran přidat plyn a to se také stalo. Nejprve neuspěl ve velké šanci sám před Ruffierem Radamel Falcao a za chvíli tentýž brankář výtečným zákrokem vychytal Traorého. Monako neproměnilo dvě velké příležitosti a Saint-Étienne to nemilosrdně ztrestalo druhou brankou. Khazri využil velké chyby v rozehrávce a přesně mířenou ranou podél brankáře zadělal Monaku na obrovské problémy.

Hosté sice ještě měli čas s výsledkem něco udělat, jenže druhá branka je naprosto paralyzovala. Saint-Étienne vůbec nemělo problém dovést výsledek do zdárného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele