32. kolo
13.04.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Monaco hrálo s Remeší bez branek

Náskok knížecího klubu na sestupové pásmo činí sedm bodů, což šest kol před koncem není mnoho. Celek Davida Guiona oproti tomu s velkou pravděpodobností zase ztratí při honbě za Evropskou ligou.

Po pouhých čtrnácti minutách se zranil Cesc Fábregas a na jeho místo přišel Jean-Eudes Aholou. V závěru pak musel ze hřiště Stevan Jovetić. Zraněné koleno by však mělo být do dalšího utkání v pořádku. Po změně stran pokračovala před tradičně matnou kulisou na Stade Louis II víceméně fotbalová nuda.

Nejblíže ke gólu měl na remešské straně Boulaye Dia, když dorážel hlavou do břevna. Branková konstrukce zvonila v šestasedmdesáté minutě i na opačném pólu. Edouard Mendy si po hlavičce Kamila Glika pořádně oddechnul. Polský obránce tak bohužel neoslavil svůj jubilejní stý start v Ligue 1 brankou.

V té době už byl na trávníku i Radamel Falcao, který určitě bude chtít po zranění v závěrečných kolech přidat pokud možno co nejvíce zásahů. Proti Remeši se neprosadil. V nastaveném čase ale mohl rozhodnout jeho kolega z útoku Gelson Martins. Edouard Mendy však s vypětím všech sil dokázal svému klubu pohlídat alespoň ten bodík.

Celek z regionu Grand Est proto vévodí remízové statistice. Dělbu bodů v této sezoně zaznamenal ze dvaatřiceti případů hned patnáctkrát. Za týden na domácím Stade Auguste Delaune přivítá konkurenta ze Saint-Étienne. Monaco pojede do Paříže, z čehož zřejmě nebude mít Leonardo Jardim úplně klidné spaní. Z posledních tří cest do Parku Princů z toho byly drtivé porážky 3:0, 7:1 a 4:0.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele