25. kolo
16.02.2019 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Monako udolalo Nantes a vymanilo se ze sestupového pásma

Na tuhle chvíli fanoušci knížecího celku netrpělivě čekali. Monako po vítězství nad Nantes 1:0 konečně opustilo sestupové příčky. Svěřenci trenéra Jardima vyhráli teprve druhý domácí zápas v sezoně a tentokrát k tomu stačila jediná branky Gelsona Martinse.

Monako se začíná pod Jardimovým vedením zvedat a proti Nantes už neprohrálo třetí ligový zápas v řadě. Domácí měli výborný začátek, úvodní desetiminutovka sice nic nenabídla, ale ve 13. minutě už Rony Lopes adresoval přesnou přihrávku před branku, kde Gelsonu Martinsovi stačilo trefit prázdnou branku. Nantes se rychle inkasovaným gólem dostalo pod tlak a naopak Monaku branka pomohla. Knížata byla aktivnější a ještě do konce poločasu mohla navýšit vedení, kdyby Falcao z malého vápna hlavičkoval přesněji.

Nantes nebylo směrem dopředu tolik nebezpečné, přestože herně si proti Monaku nevedlo špatně. Kanárci sehráli na stadionu Luise II. vyrovnaný zápas, jenomže si nedokázali vytvořit žádnou nebezpečnou akci.

Ani domácí toho po změně stran příliš nepředvedli, ovšem těsný náskok si dokázali bezpečně hlídat. Ve druhém poločase se hra dost kouskovala, což znamenalo, že sudí Thual nastavil ještě pět minut, ale ani během nich se nic zásadního neudálo. Monako porazilo Nantes 1:0 a konečně se vyhrabalo ze sestupových pozic.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
diastan

Ederson, Zinchenko, Stones, Otamendi, Danilo, Fernandinho, Sane, Silva (C), Foden, Mahrez, Gabriel Jesus.

Ferna mel odpocivat ...

Reagovat
diastan

Blbé vlákno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele