38. kolo
24.05.2019 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Duel mezi Angers a ASSE vítěze nepoznal

Na očekávané gólové hody tedy nedošlo. Příznivci obou celků však nakonec můžou být s uplynulou sezonou spokojení. SCO sesbíralo o pět bodů více než před rokem. A Les Verts obsadili v konečném účtování čtvrtou příčku, která znamená postup do základní skupiny Evropské ligy.

Brankář Jessy Moulin hraje za klub z regionu Rhône-Alpes už drahně roků, ale přes Stéphana Ruffiera se jen velice těžko dostává mezi tři tyče. V 6. minutě si připsal dva důležité zákroky proti pokusům Angela Fulginiho a Flaviena Taita. Druhý jmenovaný byl de facto po celých devadesát minut hodně aktivní a obraně zle zatápěl.

V 11. minutě předvedl výbornou práci s balonem Romain Hamouma. Bohužel pro ASSE neměla jeho střela patřičnou razanci. Deset minut poté vyzval ke spolupráci Arnauda Nordina, který neodmítnul a nebýt toho, že Ismaël Traoré stále ve správný čas na správném místě, Gassetův výběr by se s největší pravděpodobností ujal vedení.

Po změně stran to byl opět Nordin, kdo jako první vyprášil rukavice gólmana Butella. Wahbi Khazri potom těsně minul. Jenže jeho tým to mrzelo pouhé dvě minuty. Sám tuniský reprezentant pak rychle rozehrál přímý kop na Hamoumu, který si na pravém křídle udělal prostor, dostal se do vápna, kde vybídnul svého dvacetiletého spoluhráče. A Nordin se prosadil přesnou ranou pod břevno - 0:1.

Traoré mohl vyrovnat prakticky hned po rozehrávce, jenže na hřiště holt nechodí kvůli tomu, aby dával důležité branky. Teprve v 70. minutě se podařilo srovnat skóre. Stéphane Bahoken centroval na zadní tyč, kde to z voleje zkusil Flavien Tait. Balon se odrazil od tyče do Moulina, od něhož putoval za brankovou čáru - 1:1. Jeho jmenovec Stéphane měl na lavičce Angers pochopitelně velikou radost. Ludovic Butelle se do konce utkání zapotil ještě dvakrát, nicméně za svá záda už další míč nepustil.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele