27. kolo
02.03.2019 20:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Monaco si z Angers vede bod, přestože prohrávalo už o dva zásahy

Monaco znovu neprohrálo i když ze hřiště Angers si veze "jenom" bod za remízu 2:2. Knížata za něj musejí být ráda, neboť po prvním poločase s domácími prohrávala už o dva zásahy. Zápas měl dva střelce, domácího Flaviena Taita a kolumbijského kanonýra Radamela Falcaa.

Hosté pod vedením Leonarda Jardima pokračují ve sbírání bodů a nadále unikají sestupovým příčkám. V utkání na Loiře je čekal složitý soupeř, Angers si před nedávnem připsalo tři výhry v řadě, ale dobrou formu si pokazilo na půdě Guingampu.

Monaco začalo i zápas na stadionu Jeana-Bouina aktivněji, jenomže jako první se prosadili domácí. Flavien Tait zkusil prokličkovat vápnem, což se mu nakonec s přispěním šťastného odrazu od Fábregase podařilo a chladnokrevnou koncovkou poslal balón za Subašiće. Ve 35. minutě mohlo být s Monacem ještě hůře, Stéphane Bahoken se dostal do blízkosti Subašiće, ale ten dobře vyběhl a šanci zlikvidoval. Monaco bylo směrem dopředu bezzubé, jakkoliv častěji drželo balón na svých kopačkách. Těsně před koncem prvního poločasu pak přišla další pohroma, Flavien Tait se po dalším šťastném odrazu, tentokráte od Badiashileho opřel z hranice vápna do balónu a Danijel Subašić inkasoval podruhé.

Začátek druhého poločasu ale vyšel Knížatům parádně, Radamel Falcao dostal balón do náběhu za obranu a přesně mířenou ranou brzy snížil.

I další minuty patřily Monacu a Falcaa ve vyložené pozici tentokrát vychytal brankář Butelle. V 66. minutě se zase opřel do balónu Fábregas a jen těsně minul domácí svatyni. Na druhé straně hlavičkoval jen do připraveného Subašiće N'Doye. Monaco se tlačilo dopředu a jeho snaha nakonec byla oceněna druhým gólem. Traoré přistrčil v šestnáctce unikajícího Carlose a sudí nařídil ve prospěch hostí pokutový kop. Radamel Falcao ho bez problému proměnil a srovnal na 2:2.

Oba celky chtěly tři body a závěr zápasu podle toho také vypadal. Největší příležitost rozhodnout měl ve druhé minutě nastavení domácí Mateo Pavlović, který z hranice vápna ve vyložené šanci přestřelil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele