18. kolo
08.01.2019 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda bez branek, Amines si s Angers rozdělily body

Bitva dvou celků ze spodku tabulky na Stade de la Licorne branku nepřinesla. Amiens s Angers nenabídly divákům zrovna ofenzivní podívanou a po remíze 0:0 zůstávají oba týmy v sestupovém ohrožení.

Výhra by jak Amines, tak i Angers posunula o pěkných pár stupínků výše, ale takhle se po konečném výsledku nic nemění. Utkání nabídlo jen málo vyložených gólovek a spíše na straně Amiens. Například Bodmer se objevil za obranou Angers, jenže místo toho, aby poslal balón na branku, mu střela vůbec nesedla a nepovedeným kopem zamířil úplně mimo. Za další dvě minuty poslal Otero do vápna SCO ostrý centr, který nadělal Butellemu velké problémy, ovšem i tuto situaci nakonec hosté zvládli.

Hosté měli v prvním poločase jedinou možnost prostřednictvím Reineho-Adélaïda. Ten pěkně vypálil a ještě lépe se předvedl domácí gólman Gurtner, který střelu vyrazil.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Amiens bylo ve druhém poločase lepším týmem a za svojí aktivitu si branku zasloužilo, jenže obrana Angers fungovala dobře a nakonec za devadesát minut ani jednou neinkasovala. Zápas diváky nepobavil a skončil tím nejnudnějším výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele