24. kolo
04.02.2018 17:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

SM Caen - FC Nantes 3:2

Do Caen se přijelo představit páté Nantes. Domácí se pohybují v dolní polovině tabulky, kde jsou týmy bodově napěchované vedle sebe a nutně potřebovali zvítězit. Po gólu Damiena Da Silvy se jeho mužstvo po výhře 3:2 posunulo na jedenáctou příčku. Hosté se stále drží na pozici páté.

V první obrovské šanci zápasu se ocitl Koffi Djidji, který pálil z levé strany malého vápna z první, ale míč trefil nepřesně. O dvě minuty později se dostal do brankové příležitosti Yacine Bammoua. Z ostrého úhlu nasadil jednomu z bránících hráčů housle a balón zaplul až za brankovou čáru.

Vzápětí fauloval Duboise a domácí kopali pokutový kop. K němu se postavil Ivan Santini a prudkou ranou umístěnou do levého horního rohu snížil na 1:1. V prvním poločase byli lepší hráči Nantes, avšak do kabin se šlo za remízového stavu.

Caen dokonal obrat krátce po poločasu. Po rohovém kopu Stefa Peeterse hlavičkoval Damien Da Silva a brankář inkasoval podruhé.

Hosté s odpovědí nečekali dlouho. Adrian Thomasson našel křižnou přihrávkou Yacine Bammoua, který z první přesně vypálil k levé tyči a srovnal skóre na 2:2.

O výhře domácích se rozhodlo v 80. minutě. Ronny Rodelin prodloužil hlavičkou míč na zadní tyč a Damien Da Silva rybičkou rozhodl o zisku třech bodů pro Caen.

Autor: Vojtěch Voštinka

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele