4. kolo
26.08.2017 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - FC Metz 1:0

Přesná trefa Ronnyho Rodelina se postaralo o to, že jediným celkem, který bude mít na kontě po čtyřech duelech nula bodů, budou Mety. Naopak Caen vyhrálo už podruhé.

Svěřenci sedmapadesátiletého Philippa Hinschbergera mohli v Normandii prohrávat už po sedmi minutách hry. Durel Avounou však po přihrávce Ivana Santiniho mířil jenom do boční sítě. Na druhé straně rozehrával přímý kop Renaud Cohade a Rémy Vercoutre musel likvidovat hlavičku Milana Biševace.

Dále se ovšem musel činit především Eiji Kawashima. Nejprve vyrážel hlavičku Damiena Da Silvy, a pak kontroloval, jak Rodelinův pokus míří vedle. Poločas zakončil svou šancí Opa Nguette, nicméně že by jedničku Caen nějak výrazně vylekal, ta to se tedy rozhodně napsat nedá. Úvodní dějství tedy branku nepřineslo.

V tom druhém se na ni čekalo jenom pět minut. Ronny Rodelin dostal míč před šestnáctku, vyčíhal ten správným moment, šikovně si obešel obránce, a poté nekompromisně napálil balon do sítě - 1:0. Tady Kawashima nemohl nic dělat. Ale že by byl ve zbytku utkání tím méně zaměstnaným mužem v rukavicích, tak to se rozhodně tvrdit nedá.

Ve zbytku duelu vychytal mimo jiné i dobré příležitosti Santiniho a Da Silvy, leč ta jedna trefa nakonec rozhodla o vítězi. Thomas Didillon však s největší pravděpodobností nadále zůstane dvojkou. Caen naopak může těšit, že po sedmi střetnutích na domácím Stade Michel d’Ornano dokázalo konečně urvat všechny tři body.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Theft90

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele