2. kolo
12.08.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AS Saint-Étienne 0:1

Stoprocentní je po dvou kolech i Saint-Étienne. Les Verts udolali jedinou trefou Romaina Hamoumy Caen a v tabulce se zařadili po bok největších favoritů. Domácí příliš šancí neměli, Ruffiera se jim sice podařilo překonat, ovšem z ofsajdu.

Caen začalo lépe a vlastně hosty v první deseti minutách do ničeho nepouštělo. Když už se tak stalo, tak to stálo za to. Tannane se dostal ve vápně k pohotové střele a Vercoutre musel vyrážet, čímž ale celá akce nekončila. Tannane se dostal ještě k bezprostřední dorážce a i s tou si Vercoutre poradil. Caen pak zase hrálo lépe, jenže šance přicházely jen na jedné straně. Ve 39. minutě to byl opět Vercoutre, kdo musel hasit vážné nebezpečí a hádejte proti komu. Tannanemu se vrhl pod nohy a stejně tak Hamoumovi.

Domácí měli první velkou šanci až po změně stran a Kouakou dokonce dokázal překonat brankáře Ruffiera, jenomže klapla ofsajdová past, takže z gólové radosti nic nebylo. Vlastně pro Caen bylo všechno špatně, protože záhy se prosadilo Saint-Étienne a to regulérně. Ztráta balónu ve středu hřiště měla fatální následky, Bamba vyslal Hamoumu a zde už byl i Vercoutre zbytečný.

Hostující Les Verts pak neměli problém hubený náskok v pohodě hlídat. Caen si až do konce zápasu, vyjma pár rohů, žádný velký nápor nevytvořilo a doma ztratilo všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele