7. kolo
23.09.2017 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Amiens SC 1:0

Souboj Caen s Amiens rozhodl pokutový kop, který proměnil v 54.minutě Santini. Nic dalšího už k vidění na stadionu Michela d'Ornana nebylo. Hosté branku střeženou Vercoutrem ohrozit nedokázali.

Utkání bylo hodně svázané taktikou. Mírně lepší bylo domácí Caen, ovšem žádnou šanci, výjma nebezpečné Santiniho hlavičky, diváci neviděli.Celý první poločas byla jedna velká nuda, ze které diváky vysvobodil hvizd sudího, který nenastavil ani jednu minutu.

O osudu utkání rozhodl jediný moment, penaltový okamžik z 54.minuty. Obrana Amiensu si počínala nedovoleně a sudí Den El Hadj neměl na vybranou. Ivan Santini penaltu bezpečně proměnil a nasměroval Caen k vítězství.

Deset minut před koncem mohl definitivně rozhodnout o vítězství domácího celku Repas, svůj dalekonosný pokus však poslal těsně vedle. Amiens se směrem dopředu vůbec nedařilo a nic na tom nezměnil ani čtyřminutový nastavená čas. Caen si hubené vedení v poklidu pohlídalo a získalo tři body. V tabulce se domácí posunuli už na šesté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele