27. kolo
23.02.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Montpellier HSC 0:0

Montpellier měl možnost po pátečním večeru předskočit v tabulce páté Nantes, a i když mu i remíza se Štrasburkem tuhle asi chvilkovou záležitost zajistila, očekával od zápasu asi trošku více. Domácí, kteří v uplynulých osmi kolech hned šestkrát prohráli, získaným bodem aspoň nějakým způsobem upevnili své postavení nad sestupovým pásmem.

Sio se před týdnem svou trefou postaral aspoň o plichtu v utkání s Guingampem, a že byl při chuti i v kole nynějším, ukázal po nepříliš vzrušujícím začátku utkání ve 24. minutě. Z pravé strany ho našel svým centrem Aguilar, forvard Pobřeží slonoviny předskočil ve vápně bránícího Martineze, nicméně svou hlavičku usměrnil těsně vedle.

Štrasburk toho směrem dopředu v první půli rovněž moc nevymyslel, možná že zahrozit mohl snad jen Bakary Koné, který dotíral u tyčky na gólmana Lecomteho, ten si ovšem s touhle situací nakonec se štěstím poradil. Po přestávce se z dálky osmělil trochu netradiční střelec Martinez, a tentokráte měl s jeho neposedným pokusem Lecomte větší potíže.

V 51. minutě se po souhře s Lasnem snažil na opačné straně prosadit se svým zakončením zpoza šestnáctky Mbenza, avšak domácí brankář Oukidja pohotově zasáhl. V 68. minutě se znovu ozval Sio, jenž se v pokutovém území propracoval k odraženému míči, ve skluzu vystřelil levačku, jenže Oukidja stačil balón jednoruč vyrazit do zámezí.

Štrasburk mohl skórovat v 73. minutě, a to po standardce, po které hlavičkoval Blayac. Jeho pokus tečoval nešťastně bránící Congré, jenž vychýlil střelu jinam, než předpokládal jeho spoluhráč Lecomte mezi třemi tyčemi, ale i tak pod břevnem vytasil účinný zákrok. MHSC mohl udeřit ještě díky Sioovi, před ním však stačil zasáhnout včas Oukidja.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele