13. kolo
19.11.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Montpellier HSC 0:0

Lyon se doma poněkud zadrhl a bezbranková remíza s Montpellierem je pro něho jednoznačnou ztrátou. Les Gones sice měli více navrch, ale obranou hráz hostů nedokázali ani jednou překonat.

Olympique se před zápasem mohl pyšnit výtečnou formou, díky které znovu zaútočil na postavení v první trojce. Zápas s Montpellierem to měl potvrdit, jenomže domácí za devadesát minut recept na hostující defenzívu nenašli.

Na druhou stranu se asi nění čemu divit, šancí si Lyon v prvním poločase mnoho nevypracoval. Jako první byli blízko prolomení bezgólového stavu hosté. Lasného dalekonosná rána skončila těsně nad břevnem. Lyon zase hrozil Cornetem, jehož rána z úhlu nepřekonala Lecombého.

Montpellier byl nebezpečný i po změně stran. Na Sambiův rohový kop si naskočil Sio a skvělý zákrok musel vytasit brankář Tete. Les Gones se nemohli dostat do souvislejšího a trvalejšího tlaku a zkrátka na obranu Montpellieru nenašli recept. Pro českého diváka je jen škoda, že za hosty znovu nedostal příležitost stoper Pokorný. Lyon doma ztratil body a jen remizoval 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
tlaci

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím domácímu týmu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon mě začíná slušně řečeno štvát. V probíhající sezoně vypsaný jako favorit neProhrál, vypsaný jako outsider neVyhrál . V 016- 17 do 12 kola se mu povedlo dvakrát doma a třikrát venku prohrát vypsaný jako favorit. Ve zbývající části se mu totéž povedlo doma dvakrát venku třikrát v řadě za sebou poté co v kole18. udělal Monaco-vypsaný jako outsider.Doufal jsem ve dvojku-ta nedošla.Lyon je tímto znám , že rád poučtí zápasy slabým a vyhraje nad solným celkem . Peníze přece nesmrdí- alespon mě tedy ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele