3. kolo
19.08.2017 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Racing Strasbourg 1:1

Žádná oslava fotbalu se na Stade de la Mossoh nekonala. Montpellier i Štrasburg doslova vytěžily z minima maximum, a jelikož každý vstřelil po jedné brance, tak se body dělily. Vedení hostů zajistil Saadi, avšak čtvrthodinu před koncem srovnal na konečný výsledek Congré.

Utkání přitom začalo svižně a zdálo se, že by mohlo zaujaté i nezaujaté diváky hodně bavit, jenomže tempo polevovalo a polevovalo a nakonec se zápas změnil v čirou nudu. Potěšující je alespoň brzká změna skóre. Ve 24. minutě poslal Martínez přihrávku na střed pokutového území a Idriss Saadi špičkou kopačky usměrnil balón k bližší tyči! Štrasburg se tedy ujal vedení a dlouhou dobu ho neměl žádný problém držet.

Výkon domácích borců se totiž ani po změně stran nijak dramaticky neměnil. Nuda, nuda a zase nuda. A vyrovnávací gól? Přišel jako blesk z čistého nebe. Propadlý balón na zadní tyč nadělal hostům velkou neplechu, Daniel Congré si seběhl k tyči a zblízka srovnal na 1:1.

Nutno však podotknout, že konečný výsledek 1:1 je pro oba celky spravedlivý, oba si totiž připsaly plus mínus shodný počet šancí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele