18. kolo
16.12.2017 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - FC Metz 1:3

Překvapivý výsledek se zrodil na půdě Montpellieru. Domácí tým senzačně padl s posledními Métami, když o osudu utkání rozhodla závěrečná šestiminutovka. Méty vyhrály v sezoně teprve podruhé a to takřka přesně po třech měsících. Vítěznou branku si připsal Emmanuel Riviére.

Pro domácí to měla být povinnost. Tři body proti Métám získává téměř každý, zvláště v domácím prostředí. Montpellier se navíc mohl pyšnit solidní formou, když v lize od konce října ani jednou neprohrál a to hrál v Lyonu nebo proti Marseille.

Domácí také začali dle předpokladů aktivněji, ale Kawašima v brance Mét nemusel do dvacáté minuty nijak výrazněji zasahovat. Vlastně nemusel zasahovat ani ve 20. minutě, při první brance Montpellieru. Hostující defenzívě pláchl Jérome Roussillon a povyběhnutého Kawašimu překonal. Kdo následně čekal hladký průběh, ten musel být zklamán. Méty překvapivě rychle odpověděly, když se ze střední vzdálenosti přesně k tyči prosadil Renaud Cohade. Nerozhodný výsledek pak vydržel po celý první poločas.

Montpellier se nechtěl s výsledkem 1:1 smířit a ve druhém poločase si vytvořil trvalý tlak, jenomže hosté dobře bránili. V 86. minutě měly Méty jednu z mála příležitostí v podobě volného přímého kopu. Střelu Molleta gólman Lecomte vyrazil, avšak u míče zůstali hosté a Emmanuel Riviére před prázdnou brankou využil dokonalé přihrávky a senzačně strhl vedení na stranu Mét. Domácí byli v šoku a ve zbytku zápasu vrhli veškeré síly do útoku. A to se jim stalo osudným, v nastavení využil rychlý brejk Nicolas Basin a definitivně rozhodl o vítězství posledního celku Ligue 1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neskutečné. Včera se hrálo 6 zápasu z Ligue 1. Já si vybral zrovna ten , ve kterém favorit prohrál .

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti v lasce aspon, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne-NEZÁJEM. Jednou stačilo-a mohl jsem sedět .

Reagovat
smazaný uživatel

Co se pokazilo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele