24. kolo
03.02.2018 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Angers SCO 2:1

Montpellier inkasoval jenom jeden gól (v Ligue 1 celkově dvacátý). A protože dva vstřelil, má na kontě už čtyřiatřicet bodů, což za současné konstelace stačí na skvělé šesté místo. Angers naopak zůstává nad sestupovými vodami pouze o skóre.

Kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby se události ze 3. minuty odehrály trochu jinak. Prince Oniangué střílel, Benjamin Lecomte vyrážel a Pierrick Capelle, hrdina minulého utkání proti Amiens, dorážel do ... břevna. V minutě dvacáté už to bylo pro hosty veselejší. Karl Toko Ekambi dostal míč za obranu, kde byl následně faulován gólmanem MHSC.

Sám se ujal penaltové exekuce, přičemž si počkal do posledního možného okamžiku, aby zacílil do protipohybu - 0:1. La Paillade s první střelou mezi tři tyče otáleli až do dvaačtyřicáté minuty. Paul Lasne to po šikovné pobídce zkusil zpoza velkého vápna, a protože míč cestou tečovali dva obránci, nemohl Ludovic Butelle mezi třemi tyčemi vůbec nic dělat - 1:1.

Po změně stran o sobě dal znovu vědět Benjamin Lecomte. Bohužel v negativním slova smyslu, neboť jeho chabou přihrávku na Pedra Mendese ukořistil Toko Ekambi. Chybu domácí jedničky svým dvanáctým zásahem ale nepotrestal, což ho ve výsledku mohlo hodně mrzet. V 68. minutě se totiž na trávník místo Keagana Dollyho podíval Isaac Mbenza a hned za tři minutky to přineslo ovoce.

Z první totiž přesně zakončil precizní akci Montpellieru na jeden dotek, ve které měli prsty čtyři hráči. Angers si do závěrečného hvizdu rozhodčího Jochema vytvořilo ještě dvě dobré šance. Billy Ketkeophomphone nejprve vyzval Karla Toko Ekambiho, jenž však o kousíček minul. A následně to laoský fotbalista zkusil sám. Nicméně jeho odvážný pokus k vyrovnání taky nevedl.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele