9. kolo
14.10.2017 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - ES Troyes 2:2

Z tohoto střetnutí chtělo Lille určitě vytěžit více než jen konečný nerozhodný výsledek. Obzvláště podíváme-li se na celý průběh. Po remíze v první půli se čtvrthodinu před koncem trefil Thiago Mendes a zařídil domácím vedení, jenže Troyes nakonec stačilo ještě srovnat. Hosté totiž kopali v poslední minutě penaltu, kterou nepohrdl Adama Niane.

ESTAC si jakožto navrátivší se nováček francouzské nejvyšší soutěže nevede vůbec špatně. A že míní být na co nejdelší dobu daleko od sestupového pásma, prokazoval už od úvodu. Už ve 4. minutě poprvé skóroval, to když Cordovalův centr z pravé strany propadl až na zadní tyč k úplně volnému Darbionovi, jenž se z blízkosti nemohl zmýlit v koncovce.

LOSC ovšem velmi záhy odpověděl. El Ghazi zprava poslal dlouhý pas do šestnáctky, míč propadl až k Luizovi Araujovi, jenž měl snadnou pozici pro to, aby si připsal svou premiérovou trefu v Ligue 1. Za hosty ještě mohl skórovat Khaoui, nicméně svým pokusem otečoval pouze brankovou konstrukci gólmana Maignana.

Ve druhé půli byli nepatrně aktivnější domácí, Thiago Mendes a Ponce ve svých šancích neuspěli, aby v 74. minutě po otočce za vápnem skóroval prvně jmenovaný. V závěru však zatáhl za záchrannou brzdu ve vápně Amadou, Nianeho stáhl k zemi a nařízen byl pokutový kop, který sám faulovaný proměnil. Červenou kartu mimochodem obdržel Edgar Ié.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele