25. kolo
10.02.2018 20:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Amiens SC 3:2

Bordeaux v pětigólové přestřelce přehrálo Amiens a ještě by mohlo výrazně zdramatizovat boje o poháry. Hosté naopak budou mít, co dělat, aby si Ligue 1 zahráli v příští sezoně.

Jako první se mohl prosadit Gaëtan Laborde, nicméně Oualid El Hajam uklízel na brankové čáře do bezpečí. Na druhé straně se ve výborné příležitosti neprosadil Guessouma Fofana. Úvodní trefy se diváci dočkali v jednatřicáté minutě. Malcolm centroval od rohového praporku a Jules Koundé se zblízka prosadil razantní hlavičkou - 1:0.

A netrvalo dlouho a domácí šli do dvougólového náskoku. Také tato druhá branka padla po centru z pravé strany, přičemž tentokrát do brány hlavou zacílil Lukas Lerager - 2:0. První poločas více zajímavého nepřinesl a v tom druhé se začalo něco dít až dvanáct minut před vypršením řádné hrací doby.

Malcolm opět centroval a Francois Kamano přidal třetí zásah. V ten moment to vypadalo, že Les Girondins bez nervů doputují k jubilejní desáté výhře. Jenže třígólový náskok vydržel sotva jednu minutku. Pak John Mendoza rozkmital své rychlé nohy, aby mu neutekla špatná Leragerova zpětná přihrávka, načež s přehledem překonal vyběhnuvšího Costila - 3:1.

V poslední minutě se skákavou hlavičkou prosadil Gaël Kakuta a Amiens se hnalo v nastaveném čase na vyrovnání. Tím však nechávalo otevřená zadní vrátka, což umožnilo Kamanovi, aby nastřelil tyčku. Bordeaux bude chtít dobrou formu předvést i na Stade Vélodrome v Marseille. A co Amiens? Ti doma přivítají Toulouse.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele