15. kolo
29.11.2017 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - AS Monaco 1:0

V Nantes možná čekali od klání s Monakem ledacos. Nakonec si svěřenci Claudia Ranieriho trpělivě počkali na třetí minutu nastaveného času, která jim přinesla výhru a prozatímní pátou příčku v tabulce, tři body za knížecím klubem.

Během první patnáctiminutovky stála za zmínku akorát šikovná El Ghanassyho přihrávka za obranu na Emiliana Salu, který však nepatrně zaváhal, čímž dal Subašićovi šanci, aby zmenšil střelecký úhel a nic z toho nebylo. Následně přispěchal se svým half-volejem Jemerson. Yacine Bammou se ale nebál pokus zablokovat vlastním tělem.

O něco blíže měl ke gólu Rachid Ghezzal. Ciprian Tatarusanu se jenom ohlédnul, aby k radosti své i celého týmu spatřil, že projektyl monackého hráče míří mimo tři tyče. První poločas zakončil Adrien Thomasson. Na chorvatského brankáře ovšem taky nevyzrál. V 67. minutě spolehlivě vychytal i Léo Duboise.

Defenziva Nantes přepečlivě sledovala a hlídala Radamela Falcaa, který se tak za celý zápas nepropracoval k žádné velké příležitosti. Zároveň se - když to bylo jen trochu možné - vydávali před monackou svatyni. Tak jako Diego Carlos v 83. minutě. Jeho hlavičce chybělo opravdu málo. Brazilský fotbalista sehrál výraznější úlohu i v závěru utkání.

Jeho přímý kop z nějakých osmnácti metrů byl zblokován tak, že se kulatý předmět odrazil k Lucasi Limovi, který jej levačkou z první parádní přízemní ranou uklidil ke vzdálenější tyči - 1:0. Claudio Ranieri si tedy připisuje další skalp úřadujícího šampiona. Za týden čeká jeho skvadru AS Saint-Étienne. Monaco doma přivítá Angers SCO.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele