12. kolo
05.11.2017 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Metz - Lille OSC 0:3

Už deset zápasů čekalo Lille na své další vítězství. Naposledy se tak dlouho trápilo před dvanácti sezónami. Mohla to být definitivní konečná pro kouče Marcela Bielsu, jehož tým je pořád v mizerné situaci, a ani přes zisk tří bodů se nevymanil ze sestupového pásma. Naopak premiéra domácímu trenérovi Frédéricovi Hantzovi nevyšla dle vlastních představ.

Dogy vstoupily do tohoto střetnutí lépe. El Ghazi se v 9. minutě uvolnil na pravé straně, následně nacentroval do pokutového území, kde našel Pépého, jeho pravačka však skončila pouze na tribunách. Na druhé straně se do obrovské příležitosti propracoval Cafú, avšak svůj první výtečný zákrok si na své konto připsal brankář Maignan.

Oba týmy se útočení nevzdaly, další, kdo zahrozil, byl hostující záložník Bahlouli, jehož kontrola míče byla perfektní, avšak následné zakončení postrádalo větší přesnost. Ve 26. minutě se zase činil Maignan, jenž musel u tyčky likvidovat dobrý dalekonosný pokus Dosseviho, a ve 29. minutě jen o kousek netrefil bránu jeho spoluhráč Cohade.

V nastavení první půle poprvé udeřil LOSC. Pépé si na hranici šestnáctky poposunul míč jednoduchou kličkou dopředu, do cesty se mu zbytečně postavil bek Rivierez, a sudí Brisard nařídil správně penaltu. K její exekuci se postavil sám faulovaný, volil krátký rozběh, a především díky přesné střele k tyči nedal gólmanovi Didillonovi šanci.

V 56. minutě střídající Ponce sice náskok navýšil, protože Didillon dobře zasáhl, avšak v 67. minutě se z dorážky už dokázal prosadit Bahlouli. A když nedokázali snížit v 69. minutě Niane a o tři minuty později ani N'Guette, podařilo se tři minuty na to skórovat Pépému, jenž ke své druhé trefě v utkání využil nepřesné rozehrávky svého soupeře.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Děs, běs, bída... Jinak se to nedá letos nazvat o Dogách!

Pro mě, velké zklamání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele