10. kolo
20.10.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 0:1

O týmech Michela Der Zakariana se ví, že nestřílejí mnoho gólů. Ale jakmile se jim podaří skórovat, v naprosté většině případů se podaří uhrát alespoň bod. Proti ASSE z toho byly hned tři.

Les Verts se v domácím prostředí mohou tradičně spolehnout na vynikající kulisu a podporu svých věrných příznivců. Proto skvadra Óscara Garcíi hleděla k tomuto utkání s optimismem a s možností trvaleji se usadit na předních příčkách tabulky. Není divu, že už ve 4. minutě si to namířil do hostující vápna Romain Hamouma. Lecomte ho však vychytal.

Ještě v úvodní dvacetiminutovce měl hodně blízko ke gólu Kévin Monnet-Paquet. Ellyes Skhiri ale předvedl výborný obranný zákrok. Protiútok skončil centrem Rubena Aguilara na Isaaca Mbenzu. Jeho chvíle ovšem přišla až o tři minutky později. Domácí defenziva - ač v přesile - působila v ten moment hodně bezradně. Belgický rodák tak mohl nadvakrát překonat Stéphana Ruffiera - 0:1.

Dvě příležitosti k odpovědi měl Vincent Pajot. Pak přišly chvíle Rémyho Cabelly. Po změně stran nejdříve pálil jen těsně mimo. Následně jeho pokus zblokoval Hilton. A při své třetí šanci si vylámal zuby na Lecomtem. Druhou trefu mohl přidat Mbenza, kdyby Ruffier nebyl ve správný čas na správném místě.

Tečku za zaznamenáníhodnými brankovými příležitostmi udělal v 76. minutě Stéphane Sessegnon, avšak brazilský záložník Hernani byl proti tomu, aby jeho tým prohrál o dvě branky. Pro MHSC to stejně byla první ligový výhra na Stade Geoffroy-Guichard od 4. října 1995! Příště přivítá doma Rennes, zatímco Les Verts budou napravovat zaváhání proti Toulouse.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele