36. kolo
06.05.2018 15:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Girondins Bordeaux 1:3

Saint-Étienne utrpělo nepříjemnou domácí porážku od Bordeaux, což znamená, že evropské poháry se zase o něco vzdálily. Hráče Girodins nerozhodila ani první inkasovaná branka, o kterou se z penalty postaral Cabella. Bordeaux nejenže rychle odpovědělo, ale ještě do poločasu strhlo vedení na svojí stranu.

Opatrný začátek zápasu žádné velké šance nenabídl. Zejména pro Les Verts mělo utkání velkou důležitost, protože stále existuje možnost jak se probojovat do evropských pohárů z páté příčky. První zajímavý moemnt přišel až téměř po půlhodině hry, kdy ve vápně hostí došlo ke kontaktu Pabla s Beričem a sudí odpískal ve prospěch Saint-Étienne pokutový kop! Rémy Cabella ho bezpečně proměnil a domácí prakticky zničehonic vedli 1:0. Ne na dlouho. Po Subotičově nadýchaném centru se hlavou prosadil Sankharé, takže o dvě minuty později bylo skóre opět nerozhodné.

Ale ani stav 1:1 dlouho nevydržel. Pro Saint-Étienne přišla další pohroma, když se po zmatcích ve vápně nejlépe zorientoval Jules Koundé! Ještě v prvním poločase se na trávníku objevil i český záložník Jaroslav Plašil, který nahradil zraněného Sankharého.

Les Verts marně hledali ve druhém poločase recept na pozornou obranu Bordeaux. Hosté střežili jednobrankový náskok jako oko v hlavě a domácí do ničeho nepouštěli. Až v poslední minutě zápasu se Zelení dostali do tlaku a výsledkem bylo nejprve břevno a po ruce Costila dokonce pokutový kop! Rémy Cabella ale nabídnutou šanci nevyužil, trefil stranu kam skákal Costil a odmítl tak srovnání. Neproměněná penalta vyšla domácí draho, v nastavení přidal definitivní pojistku Malcom, jehož nevýraznou střelu nedokázal Ruffier nijak zkrotit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele