18. kolo
15.12.2017 20:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Monaco 0:4

Obhájce titulu z Monaka si připsal další vítězství a vypadá to, že se mu konečně vrací stará forma. Knížata rozstříleli trápící se Saint-Étienne vysoko 4:0. Domácí se nemohou vymlouvat ani na vyloučení Ruffiera, které přišlo až za téměř rozhodnutého stavu.

Monako totiž stihlo Saint-Étienne vstřelit tři branky už do 53. minuty a až po té obdržel červenou kartu brankář Stephane Ruffier. Jeho chování vůči pomeznímu rozhodčímu nemá na trávníku vůbec co pohledávat.

Ale pěkně popořádku. Svěřenci trenéra Jardima se dostali do vedení už ve 4.minutě, kdy obrana domácích nedokázala razantně vyřešit závar před svou vlastní brankou a Djibril Sidibé pohotově poslal balón do poloprázdné branky. Tím se Monako dostalo do laufu a za chvíli z nebezpečné pozice hlavičkoval těsně vedle Radamel Falcao. Také Saint-Étienne dokázalo být nebezpečné, po přihrávce z prava byl před brankou Monnet-Paquet, ale balón poslal jen do Subašičovi náruče. Pro Les Verts to byla jedna z mála příležitostí, jinak tempo zápasu udávalo Monako. Ve 32. minutě dokonale zafungovala spolupráce Baldého Keity s Thomasem Lemarem, druhý jmenovaný se šikovně uvolnil a přízemní ranou zvýšil na 2:0.

V pohodě hrající Knížata přidala krátce po změně stran třetí branku a tím bylo definitivně hotovo. Falcaovu teč Ruffier ještě vyrazil, ale bezprostředí dorážku Fabinha lapit nemohl. Celá akce výrazně zaváněla ofsajdem a to nenechalo chladným brankáře Ruffiera, který si okamžitě postěžoval u pomezního sudího a nejspíše přitom nevynechal vulgarismy, protože byl za své chování následně odměněn červenou kartou. Do hodiny hry pak bylo vymalováno úplně. Baldé Keita přesnou ranou k tyči zvýšil už na 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele