5. kolo
10.09.2017 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Angers SCO 1:1

To nejdůležitější (tedy góly) se na Stade Geoffroy-Guichard při utkání ASSE s Angers SCO odehrálo během úvodní desetiminutovky. Pak už padly jen dvě červené karty.

Christophe Galtier sice po osmi rokách skončil na lavičce Les Verts, ale to rozhodně neznamená, že by lokální rival Lyonu chtěl vyklidit přední pozice. Z časomíry neuběhlo ještě šedesát sekund, když se Loïs Diony ocitnul v obležení tří protihráčů. Přesto dokázal procedit míč na Rémyho Cabellu, jenž si následně narazil s Vincentem Payotem a ocitnul se sám před brankářem. Placírka na vzdálenější (pravou) tyč to všechno jistila - 1:0. V 8. minutě však viděl rozhodčí Karim Abed ve vlastním vápně ruku Ronaëla Pierre Gabriela a byla z toho penalta. Thomas Mangani se jich během své kariéru už něco nakopal. Jenže tentokrát měl obrovské štěstí, že míč dokázal procedit pod padajícím Ruffierem - 1:1.

O nějakých pět minut později domácí brankář pomohl alespoň na břevno ráně Angela Fulginiho. A svěřence Óscara Garcíi zachránila konstrukce ještě jednou, a to když pálil Mangani. Záhy po změně stran přletěl centr do vápna Angers, který likvidoval Alexandre Letellier. Pajota ani tak nezajímal balon, jako spíše koleno hostující jedničky, za což vyfasoval po druhé žluté červenou.

Početní výhody mohli hosté využít po hodině hry, kdyby byl Baptiste Santamaría jen o malinko přesnější a netrefil by tyčku. Neuspěl ani Enzo Crivelli, a tak přišla na pořad odpoledne 84 minuta, kdy si právě tento fotbalista vyšlápnul na Bryana Daba a musel tedy taky předčasně ze hřiště. Rozhodnout o výhře ASSE mohl v závěru Jonathan Bamba, nicméně mu nebylo souseno, aby připravil o bod klub, ve kterém v minulém roce hostoval.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas.

Tip:10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele