4. kolo
27.08.2017 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Lille OSC 1:1

Angers doma dokázalo proti Lille vybojovat bod a nadále zůstává neporažené. Domácí se ve druhém poločase ujali vedení, jenomže zanedlouho přišla odpověď a skóre už se za stavu 1:1 nepohnulo.

Asi nejzajímavější moment prvního poločasu přinesla až 43. minutě, kdy se Crivelli šikovně natlačil před Alonsa a následně se v šestnáctce skácel k zemi. Jak se říká, kontakt tam byl, nicméně sudí se rozhodl k nelibosti fanouškům Angers nepískat. V nastavení se ještě zdálo, že se prosadí Fulgini, ale v jasné pozici mu na poslední chvíli ustřelil balón Malcuit.

Lille si vypracovalo velkou šanci až po změně stran. Hosté vlétli do zcela rozhozené obrany, De Préville ještě přihrával za sebe a Araújo už byl příliš blízko domácímu brankáři. Skóre zápasu se pohnulo přesně po hodině hry, Fulgini rozehrál rohový kop a Lassana Coulibaly hlavou zajistil domácím vedení.

Z něho se však radovali pouhých osm minut, Nicolas De Préville předvedl nádherný obstřel a Letellier byl bez šance. Hosté pak byli do konce zápasu lepším týmem, ale žádnou další šanci si stejně jako domácí nevytvořili. Utkání tedy skončilo remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele