31. kolo
01.04.2017 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - Lille OSC 0:1

Zápas mezi Bastií a Lille diváky příliš nepobavil a navíc ve druhém poločase ještě "protestovalo" osvětlení stadionu. Co je však důležitější, Lille zvítězilo po jediné brance Nicoly de Prévilla 1:0.

Saint-Maximin v úvodu zakvrdlal nohama před Bériou, načež přilétl do šestnáctky pěkný centr a Coulibaly hlavou minul branku. O chvíli později přišla ze stejného místa další Saint-Maiminova akce a znovu to ve vápně Lille pořádně hořelo, ale kýžená změna skóre se v prvním poločase neudála.

Rozhodující okamžik celého zápasu přišel krátce po změně stran. Ve 48. minutě Nicola de Préville vlétl do šestnáctky a z úhlu postupoval na Lecu, přičemž přesně zamířil a poslal LOSC do vedení. Kdo ale čekal, že vedoucí branka utkání pomůže, ten se zmýlil. V 55. minutě vypadlo na stadionu osvětlení a hra se musela na zhruba deset minut přerušit. Když se hra zase rozeběhla, vše bylo při starém, tedy nezáživná podívaná s minimem šancí. Bastia nemohla najít na inkasovanou branku odpověď a nic na tom nezměnilo ani dlouhé nastavení, které se vinou výpadku osvětlení pochopitelně protáhlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele