26. kolo
17.02.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - AS Monaco 1:1

Překvapivou ztrátu si na Korsice připisuje vedoucí Monako. Knížecí klub se dostal do potíží hned z kraje zápasu, v 19. minutě poprvé inkasoval a vyrovnat se mu podařilo až ve druhém dějství. S bodem bude pochopitelně spokojena spíše Bastia.

Favorizovaní hosté moc dobře věděli, že je na Korsice nečeká nic snadného, tím spíše, že jako první v zápase inkasovali. V 19. minutě domácí vrátili dlouhým centrem balón do šestnáctky, tam hlavičkoval Diallo a ačkoliv nebylo zprvu jasné, zdali balón přešel brankovou čáru, sudí branku dle svých hodinek uznal. Monako bylo zaskočené a chvíli trvalo, než si vůbec připsalo první větší šanci. Až ve 39. minutě vypálil z dobré pozice Moutinho, jenže přímo do náruče gólmana Lecy.

Monako mělo v průběhu prvního poločasu vyšší držení balón, ale to samo o sobě zápasy nevyhrává. Hned z kraje druhého poločasu měli hosté velké štěstí, že Danic zblízka nepropálil vynikajícího Subašiče, protože dvoubrankové manko už by bylo složité stáhnout. Místo druhé branky Bastie ale přišel trest v podobě vyrovnání. Touré poslal na malé vápno dobrý balón a Bernardo Silva hlavou srovnal stav.

Monako začínalo mít znovu navrch, o nůžky se neúspěšně pokusil kanonýr Falcao a Lemar pro změnu netrefil branku. Bastia držela nerozhodný výsledek i tři minuty před koncem, po velké příležitosti Mbappeho, výborně zasáhl Leca. Knížata se tlačila do vápna i během dvouminutového nastaveného času, ale podruhé prolomit domácí defenzívu se jim nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monaco neprohrálo venku 7 kol, vím nic nového. Postatnější je, že všichní soupeři byli podle kurzu silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

No Monaco je ted docela ve formě,tento zápas by mělo zvládnout,i kdyz je pred LM a nebudou hrat asi v uplne plne sestave,ale kdyz bude Falcao,tak snad cista 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele