3. kolo
27.08.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - Lille OSC 1:1

Nice si třetí výhru v řadě nepřipsalo. S Lille remizovalo 1:1, ale protože soupeři taky zaváhali, setrvá tým Luciena Favreho na předních příčkách tabulky.

Jediným týmem, který po třech odehraných kolech nové sezony může mít na kontě devět bodů, je nepřekvapivě PSG. Ačkoliv duel proti Monaku na Stade Louis II zřejmě nebude snadnou záležitostí. Ale pojďme zpět na stadion Allianz Riviera, na kterém les Aiglons vyhráli v minulém ročníku hned dvanáctkrát.

Tentokrát byli blíže výhře už po třech minutách hry. Vincent Koziello napřáhnul z hranice pokutového území a Vincent Enyeama lovil balon ze sítě - 1:0. V domácím prostředí předtím obhájce čtvrtého místa neinkasoval pětkrát za sebou. Jenže úřadující šestý tým tuto statistiku přerušil v sedmadvacáté minutě tohoto duelu.

Yassine Benzia chytře patičkou posunul na Francka Bériu a ten se nemýlil - 1:1. Po změně stran to zkoušel Éric Bauthéac z přímého kopu a Yoan Cardinale měl co dělat, aby balon nebezpečně se potulující kolem brankové čáry vyrazil do bezpečí. Další důležité momenty se odehrály až těsně před vypršením řádné hrací doby.

V 89. minutě centroval Sebastian Corchia na hlavu Nicolase de Prévilla, nicméně kulatému předmětu cestu do sítě zatarasilo břevno. O minutku později se Vincent Enyeama pustil pod nohy Rémiho Waltera, aby bylo jasné, že se body budou dělit. Příště si Nice zahraje s Marseille, kdežto na Lille čeká AS Monaco.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
JessePinkman

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele