5. kolo
17.09.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Lille OSC 1:0

Lille proti Lorientu většinou body neztrácí, dnes se ale potvrdilo, že se mu začátek sezony vůbec nevydařil. Na půdě Lorientu, který dosud nezískal ani bod, prohrály Dogy nejtěsnějším skóre 0:1. O jediný gól se postaral z penalty Benjamin Moukandjo.

Od začátku bylo patrné, že na sebe narazily dva týmy naprosto bez formy. Vzájemná střetnutí Les Dogues a Les Merlus většinou bývají plná ofenzivního fotbalu, dnes se ale v první půli nestalo prakticky nic - pokud nepočítáme hned dvojité vynucené střídání poté, co se v jedenácté minutě srazili hlavami domácí Cafú a hostující Ibrahim Amadou.

Moukandjo byl na hrotu aktivní, bojoval, nabízel se, Vincenta Enyeamu v hostující bráně ale přesto až do přestávky ohrozit nedokázal. Na druhé straně osamocený Éder neměl snad jediný dotyk s balonem, takže výsledkem bylo nudných čtyřicet pět minut bez jakéhokoliv napětí.

Až v 59. minutě vyprodukoval první šanci domácí Walid Mesloub, jeho rána ale mířila mimo tři tyče; na druhé straně se Lille málem radovalo poté, co lorientský bek Steven Moreira málem hlavou překonal vlastního gólmana Benjamina Lecomteho. Teprve čtvrt hodiny před koncem přišla jediná gólová situace jinak nezáživného duelu: Franck Béria ve vápně nechtěně napálil ruku spoluhráče Stophiry Sunzua, k nařízené penaltě se postavil Moukandjo a zúročil svůj dobrý výkon klíčovou brankou.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele