38. kolo
20.05.2017 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - Girondins Bordeaux 1:1

Lorient měl situaci ve svých rukou. Nakonec má kliku, že od této sezony se znovu začíná hrát ve Francii baráž. O udržení se tedy porve v dvojzápase s Troyes.

Pro Casoniho tým to přitom vypadalo hodně nadějně. I remíza by byla dobrá. Jenže Ronny Rodelin v závěru zápasu PSG - Caen vyrovnal, takže z toho bylo nakonec šestnácté místo. Ale pojďme na Stade du Moustoir. Tam se mohli domácí radovat už ve 4. minutě. Cédric Carrasso byl sice překonán, ale po střele Jimmyho Cabota mu pomohla tyč.

Za tři minutky však udeřilo na druhé straně. Malcolm centroval a Younousse Sankharé hlavou poslal Bordeaux, v jehož dresu odehrál Jaroslav Plašil necelých třicet minut, do vedení - 0:1. Lecomte si sice na míč sáhnul, ale v cestě do sítě mu nestihnul zabránit. Vyrovnat mohl Majeed Waris, ale nevyrovnal.

Cabotův centr pak hlavou poslal nad bránu Zargo Touré. V 68. minutě zblízka střílel Benjamin Jeannot a Carrasso seznačně vytáhnul balon levou kopačkou alespoň na tyčku. Z další akce ovšem propadl centr až na zadní tyč, kde ho half-volejem napálil směr Carrasso Vincent Le Goff. Jednička Bordeaux si sice na balon taky sáhla, ale víc toho nestihla - 1:1.

Stadion by v euforii, kterou mohl v 83. minutě zmrazit Sankharé, kdyby ovšem hlavičkoval přesněji. Po Kamanově přihrávce mířil Diego Contento přímo na Lecomteho. Jenomže další góly už v Lorientu prostě nepadly. Bordeaux tedy bude doufat, jak dopadne finále Coupe de France mezi Angers SCO a PSG. Netřeba asi zmiňovat, komu budou Gourvennekovi svěřenci držet palce.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele