7. kolo
24.09.2016 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Angers SCO 2:1

Monaco to proti lepšícímu se Angers nemělo vůbec jednoduché. Nakonec musel o jeho výhře rozhodnout vlastní gól.

Už ve druhé minutě střílel pro hosty nepostradatelný Thomas Mangani a zanedlouho jej následoval Famara Diédhiou. Danijel Subašić však oba pokusy kryl. Poté se domácí probrali a Bernardo Silva s Guidem Carrillem vyzkoušeli pozornost Mathieua Michela. Ti, kteří zavítali na stadion (a že jich tradičně mnoho nebylo), se v úvodu utkání rozhodně nenudili.

Potom střílel mimo Valére Germain, a poté hostující brankář vyrážel dělovku Adamy Traorého. Po změně stran sice jako první skóroval Karl Toko Ekambi, nicméně jeho trefa nebyla pro porušení pravidel uznána. Moulinovým svěřencům to však vadit nemuselo, jelikož už za tři minuty rozehrál akci, během které se balon přes Cheikha N’Doyeho dostal k Diédhouovi a ten svou úlohu zvládnul - 0:1.

O deset minut později si ovšem obrana SCO neporadila s rohovým kopem, takže Kamil Glik mohl svým druhým gólem v Ligue 1 vyrovnat - 1:1. Polský reprezentant byl čtvrt hodiny před koncem i u druhé branky svého klubu. Jeho střelu nejprve Michel vyrazil, jenže pouze na Dicksona Nwakaemeho, který si tak dal smolný vlastní gól - 2:1.

Družina Leonarda Jardima se tedy udrží na čele tabulky, ale jenom v tom případě, že Nice, které v týdnu uštědřilo Monaku první porážku v sezoně, klopýtne proti Nancy. Následující program knížecího celku je takový, že na Stade Louise II přivítá v rámci Ligy mistrů Bayer Leverkusen, a pak zajíždí do Met. Angers bude chtít vyzrát na Olympique Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele