27. kolo
20.02.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - GFCO Ajaccio 1:1

V Toulouse jsme dnes dost možná viděli zápas dvou týmů, které se napřesrok utkají v Ligue 2. Předposlední Toulouse hostilo osmnáctý Gazélec Ajaccio a dlouho to vypadalo, že nezíská ani bod; nakonec dokázalo v samém závěru alespoň vyrovnat na 1:1. Ne že by remíza někomu pomohla..

Oba celky šli do zápasu v příšerné formě, o něco hůře však na tom byli hosté, kteří v roce 2016 kráčejí od debaklu k debaklu a po velmi slibné druhé polovině podzimu se propadli z klidného středu tabulky až do sestupové zóny. Přesto však dnes šli do vedení - v 59. minutě se prosadil Kévin Mayi. Po vyloučení Issiagy Sylly jedenáct minut před koncem však domácí zatlačili a v 91. minutě vyrovnali prostřednictvím Martina Braithwaiteho.

Vzhledem k tomu, že Toulouse před výkopem nevyhrálo šestkrát v řadě a Gazélec dokonce sedmkrát, nebylo toho na hřišti moc k vidění. V prvním poločase se nestalo prakticky nic; první vzrušení přišlo až ve 40. minutě, kdy Óscar Trejo narýsoval přesný pas do vápna a Braithwaite hlavou trefil tyč. Jinak se gólman Korsičanů Clément Maury v bráně vyloženě nudil, stejně jako jeho protějšek Alban Lafont.

Po hodině hry se první gólovky dočkal i Gazélec, tentokrát však už s úspěchem: Mayi našel na levém křídle nabíhajícího Syllu, ten se probil do vápna a vypálil. Lafont však jeho střelu skvěle vyrazil a poradil si i s dorážkou. Leč domácí defenziva selhala, nedokázala míč odklidit do bezpečí a k další dorážce se tak dostal sám Mayi, který bez problémů uklidil míč do sítě.

Poté, co byl Sylla vyloučen za druhou žlutou kartu (provinil se faulem na pronikajícího Adriena Regattina), zatáhli se hosté hluboko před vlastní bránu a prakticky jen čekali na závěrečný hvizd. Domácí tlak se však nakonec vyplatil - Regattinovu ránu sice ještě Maury vyrazil, číhající Braithwaite si však počkal na odražený míč a srovnal na 1:1.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Noustress

s tým kádrom to mal byť pohodlnný stred tabulky ale vyzerá to tak, že dovidenia Toulouse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele