35. kolo
24.04.2016 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - AS Monaco 1:1

Rennes remizovalo s Monakem. Co to znamená? To znamená, že po pětatřiceti kolech bude na sedmé příčce, zatímco knížecí klub zůstane třetí, o skóre za Olympiquem Lyon, který si poradil s Toulouse.

Hosté šli na Roazhon Parku, jenž ještě v minulém roce nesl název Stade de la Route de Lorient, do vedení už ve 14. minutě. S rychlou rozehrávkou Andrey Raggiho nepočítal snad vůbec nikdo, kromě Nabila Dirara a Héldera Costy, který celou akci pohodlně placírkou zakončil téměř do prázdné na zadní tyči - 0:1.

Hráči Rennes se pak nebyli schopní dostat do nějaké nebezpečné situace. Zato monačtí si vytvořili hned dvě. Nejprve to byl Bernardo Silva - Benoit Costil by ale pozorný. Pak to šikovnou patičkou zkoušel Lacina Traoré - Costil se znovu zaskočit nenechal. Prvních pětačtyřicet minut tedy přineslo jen jednu branku.

Po změně stran se tváří v tvář domácímu brankáři ocitnul zase Traoré, jenže místo pojistky na 2:0 z pohledu svého klubu mířil vedle. Následně rozehrával přímý kop Kamil Grosicki. Balon ve zdi tečoval Wallace, nicméně Danijel Subašić dokázal skvěle zasáhnout. Na druhé straně hřiště musel Costil vykopnout šanci Tiemouého Bakayoka.

V 80. minutě přihrával střídající Jeremie Boga na Giovanniho Sia a ten se zblízka prosadil - 1:1. V závěru ještě Costil znovu vychytal Traorého, a pak se po nepřehledné situaci ve vápně ujal míče Fabinho, jenže obrana Rennes prostě kulatý předmět k vlastnímu brankáři nepustila. Takže si oba soupeři body rozdělili.

Monaco však remíza příliš mrzet nemusí. Přeci jen ve hře je stále ještě devět bodů a vedle duelů s Guingampem a Montpellierem si to o druhou příčku rozdá ve vzájemném souboji s Lyonem. Oproti tomu na Rennes čekají ještě tyto tři protivníci: držitel titulu z PSG, v lize pro tuto sezonu zachráněný Montpellier a nepříliš oblíbený celek z korsické Bastie.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele