24. kolo
03.02.2016 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Reims - Angers SCO 2:1

Remeš se díky překvapivému vítězství nad Angers SCO dostalo na rozdíl šesti bodů od sestupového pásma. Ligový nováček naopak klesnul ze třetího na čtvrté místo.

Domácí rozhodně nepůsobili nijak zaskočeným dojmem. Už po jedenácti minutách hry je mohl poslat do vedení Nicolas de Préville, ale mířil jen do boční sítě. V 15. minutě centroval do vápna Thomas Mangani. Míč si našel Arnold Bouka Moutou a hlavou se jej pokusil dostat za Placideho záda. Jenže neuspěl, takže všechno jistila až dorážka - 0:1.

Těsně před odchodem do kabin našel Antoine Devaux neobsazeného kolegu Traorého a ten svým druhým gólem v sezoně vyrovnal na 1:1. Druhá půle začala pro Remeš stejně skvěle, jako skončila ta první. De Préville centroval někam na penaltový puntík, odkud Gaëtan Charbonnier uklízel hlavou do brány - 2:1.

Za deset minut si prostor našel Arnold Bouka Moutou a Placidemu poslal vskutku jedovatou navštívenku. Remešská jednička si však poradila znamenitě. V 65. minutě si se stínujícím Jabou Kankavou poradil Pierrick Capelle, nicméně následná střela přeletěla břevno. V 73. minutě to akrobaticky zkoušel de Préville, jenže Alexandre Letellier si situaci pohlídal. V samotném závěru byl ještě právě Capelle za faul na Signorina vyloučen, ale na skóre už se nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele