31. kolo
19.03.2016 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SM Caen - ES Troyes 2:1

Caen si poradilo s Troyes, což pro hosty znamená, že setrvání v Ligue 1 rovná se zázraku. I kdyby vyhrálo všech sedm zbývajících utkání, stejně to nebude stačit.

Pokud Gazélec Ajaccio porazí Nice, bude ještě před reprezentační přestávkou jasné, že si ESTAC Troyes dá od nejvyšší soutěže minimálně na rok pauzu. Ligový novic minule utrpěl drtivou porážku 0:9 od PSG, díky čemuž mohl soupeři okamžitě gratulovat k obhajobě titulu. Tentokráte byly zřejmě pokyny od kouče Mohameda Bradjy hlavně takové, aby zabránili dalšímu debaklu.

Vyplácet se to začal ve 22. minutě. Hostující tým zahrával rohový kop, takže Thiago Xavier mohl přeskočit Ronnyho Rodelina a poslat svou hlavičku za záda Rémyho Vercoutreho - 0:1. Jenže ve 35. minutě bylo všechno jinak. Nejprve vystřelil Andy Delort a Matthieu Dreyer vyrazil na roh. Jeho rozehrávky se ujal kapitán Julien Féret a nacentroval přesně na Alaeddina Yahiu, jehož razantní hlavička napnula síť - 1:1.

Také třetí branka padla hlavou po centru, ačkoliv v tomto případě to nebylo od rohového praporku. Ronny Rodelin mohl za přesný pas poděkovat spoluhráči Jordanu Leborgnemu - 2:1. Caen tedy dobře ví, že následující dva týdny přečká na šesté příčce. A poté by si eventuálně mohlo ještě polepšit, protože protivníkem bude předposlední Toulouse.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele