12. kolo
31.10.2015 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - SM Caen 1:0

Po třech porážkách v řadě Bastia konečně uspěla. Na domácí půdě skolila Caen, které jako by v posledních týdnech ztratilo svůj elán a kleslo ze třetího na páté místo tabulky. Zarážející je pak u normandského klubu především fakt, že navíc podruhé v řadě neskóroval. O jedinou branku utkání se mimochodem postaral Sadio Diallo.

První jakousi šanci si vytvořil Danic, ovšem hostující gólman Vercoutre si s jeho pokusem poradit dokázal. Na druhé straně se po chybě Squillaciho mohl z gólu zaradovat Delort, avšak i v tomhle případě zasahoval brankář, Leca jeho tutovku fantasticky zlikvidoval a míč vyrazil nad své břevno do bezpečí.

Po půlhodině Bastia vsítila jedinou branku utkání. Když Diallo rozehrával standardku z levé strany, doufal, že najde ve vápně nějaké spoluhráče. Právě tam se ale míč nečekaně odrazil a skončil u tyčky překvapného Vercoutreho. Domácí záložník mohl později zacílit ještě jednou, ale s hlavičkou tentokráte neuspěl.

Následně to z dálky zkoušel Danic, on však Vercoutreho nepřekonal. Leca musel naopak řešit šanci Delorta, který si hezky naběhl na centr Appiaha a snažil se zakončovat hlavou, avšak bez kýžené úspěšné tečky. Jinak byl i nadále tím zaměstnanějším spíše Vercoutre, který musel polapit další střelu Danica.

Vlastence si málem na své konto připsal Yahia, nebýt právě výtečného Vercoutreho, jenž blamáži pohotovým zákrokem zabránil. Ani Ayité pak vedení nenavýšil. Závěr zápasu byl v režii hostů, ti už ovšem vyrovnat nedokázali. Leca svůj tým podržel, když hasil chybu po spoluhráči Modestóvi a poradil si i s Delortem.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02 1:3 popř. 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele