13. kolo
07.11.2015 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - FC Nantes 2:1

Montpellier se ani po výhře 2:1 nad Nantes sice neodpoutal ze sedmnácté příčky tabulky, celkově ale musel být se svou třetí výhrou v sezóně rozhodně spokojený. Hosté nebyli daleko alespoň od uspokojující remízy, jenže obránce Hilton v poslední minutě utkání přetavil tři body na stranu svého týmu.

Jourdren, Lasne a Bérigaud, všichni tři se stále nemůžou dostat z marodky a svým spoluhráčům zajisté citelně chybějí. Je ale pravda, že prostor naopak dostávají jiní, třeba Roussillon, který jako levý bek překvapil už v několika posledních kolech svými útočnými choutkami. Mimochodem právě on načal skóre utkání.

Ve 12. minutě si naběhl na centr N'Diayeho, obešel vyběhnuvšího brankáře Rioua a pohodlně zakončil do prázdné branky. Kanárci se snažili bleskově odpovědět, Audelův pas se snažil zužitkovat Thomasson, ale jeho pokus skončil jen mimo. Ve 40. minutě Audel sklepl míč pro Bammoua, ani on však nemířil přesně.

Nantes bylo mírně lepším celkem i po obrátce. V 53. minutě Audel vytvořil možnost pro Ilokiho, ovšem gólman Pionnier zasáhnout dokázal. Nakonec se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání v 63. minutě. Iloki na pravé straně utancoval kličkami Bensebainiho, svou přihrávku poslal na Bammoua, který z voleje přesně zakončil.

Vítězství na stranu hostů mohl dokonce strhnout Iloki, na něhož míč odcentroval pěkně Sala, jenže hostující záložník šancí pohrdl a pálil jen do Pionniera. A tak MHSC trestal v závěru zápasu. Boudebouz standardku rozehrál ostrým pasem do vápna, tam se nakonec k míč dostal Hilton, jenž z blízkosti v klidu skóroval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

1 bude to ale boj

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 nebo 2:2

Reagovat
Manau

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele